Volledig scherm
Harry Krupers verhuisde drie jaar geleden met zijn school De Vonder naar het spiksplinternieuwe onderkomen in de Bornsche Maten. Daarvoor was hij schooldirecteur in Delden. © Wouter Borre

Nieuwe directeuren voor scholen Borne en Delden

BORNE/DELDEN - Er zijn nieuwe directeuren gevonden voor de Bornse basisscholen De Vonder en De Wheele. Ook in Delden wordt een vacature vervuld. Per 1 augustus 2018 gaan ze alle drie aan de slag.

Borne/Delden - De Stichting Katholiek Onderwijs Midden Twente (KOMT) zocht al sinds begin dit jaar leidinggevenden voor de twee Bornse scholen plus een basisschool in Delden. In alle gevallen gaan de huidige schooldirecteuren met prepensioen.

Ervaren krachten

Bij De Vonder vertrekt Harry Krupers. Opvolger wordt Alois Hilbers. Bij De Wheele gaat Hans Mulder weg, in zijn plaats komt Annet Kempers.

In Delden vertrekt directeur Geert Ros van de school Erve Hooyerinck. Zijn functie wordt straks vervuld door  Erik Nijhuis. Alle drie 'nieuwkomers' hebben al hun sporen verdiend in het onderwijs in Oost-Nederland. 

  1. Vijftigjarig jubileum van Aveleijn groots gevierd in Hertme
    VIDEO

    Vijftigja­rig jubileum van Aveleijn groots gevierd in Hertme

    Het vijftigjarig jubileum van Aveleijn wordt vandaag in het Openluchttheater Hertme gevierd met een groot feest voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Onder andere Willeke Alberti, Jannes en Nielson treden op. Wie liever wat actiever wil zijn, kan terecht bij een aantal attracties, zoals trampolines en springkussens. Natuurlijk is er ook ruimte voor optredens van cliënten tijdens Show your talent. Het feest duurt nog tot elf uur vanavond. Volop tijd voor alle bezoekers om sfeer te proeven.

Hengelo e.o.