Volledig scherm
De trotse winnaars van het Sportgala van vorig jaar. © Marieke Amelink

Nog kaarten verkrijgbaar voor Sportgala Borne

BORNE - Het jaarlijkse Sportgala Borne wordt dit jaar heel speciaal. Voor de eerste en meteen laatste keer heeft het evenement plaats in sporthal ‘t Wooldrik.

De keuze is op deze locatie gevallen, omdat veel sporters er hun zweetdruppels en voetsporen hebben achtergelaten, én omdat de sporthal mogelijk al volgend jaar tegen de vlakte gaat. 

Trampolines

Het belooft zaterdag 25 januari vanaf 19.30 uur een avondvullend spektakel te worden, zegt mede-organisator Gerard Schwering. „Er komt een prachtige show door GyMusic Productions, waarbij gymnastics en livemuziek elkaar ontmoeten. Tijdens de show worden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer wordt een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland en van het Stedelijk Orkest Borne.”

Genomineerden

Maar de meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar de genomineerde sporters en sportteams. Zij worden middels speciale filmpjes voorgesteld aan het publiek. Het gaat om genomineerden in de vijf categorieën talent, jeugdsportploeg, sportvrouw, sportman en sportploeg.

Omdat het een eenmalig groots opgezet evenement betreft, wordt dit keer entree geheven. Kaarten kosten 10 euro per stuk. Ze zijn nog verkrijgbaar bij het Kulturhus, of online via kulturhusborne.nl en zaterdagavond aan de kassa. Op de tribunes is plek voor 800 bezoekers.

Hengelo e.o.