Vlak voor de bevalling corona oplopen. Het overkwam al ruim 300 moeders in Nederland. Het is pittig, maar de baby loopt geen gevaar. Kelly en Gijs uit Borne doen hun verhaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlak voor de bevalling corona oplopen. Het overkwam al ruim 300 moeders in Nederland. Het is pittig, maar de baby loopt geen gevaar. Kelly en Gijs uit Borne doen hun verhaal. © Marieke Amelink

Opluchting na wel heel bijzondere bevalling in Twente: ‘Je wil alleen maar dat het goed met hem gaat’

ALMELO/BORNE - Zo’n 8,5 maand was er niets aan de hand. Het kind in haar buik groeide, de moeder bleef gezond. Redelijk ontspannen, voor zover mogelijk in coronatijd, leefden Kelly en Gijs uit Borne toe naar de bevalling van hun eerste, die op 10 oktober zou komen. Maar toen liep Gijs corona op en kreeg Kelly het ook. Alles veranderde. „Je wilt alleen maar dat het goed gaat met je kind.”

  1. Al 22 jaar is Ben Wispels er mee bezig, nu pas schot in ontwikkeling recreatiepark op ‘t Maatveld bij Almelo
    PREMIUM

    Al 22 jaar is Ben Wispels er mee bezig, nu pas schot in ontwikke­ling recreatie­park op ‘t Maatveld bij Almelo

    ALMELO/BORNERBROEK - Er zit eindelijk schot in de ontwikkeling van een parkje met vijf duurzame recreatiewoningen bij restaurant ‘t Maatveld, in de Almelose buurtschap Tusveld. Het gemeentebestuur gaat akkoord met een wijziging van het bestemmingsplan. Initiatiefnemer Ben Wispels is na vele jaren nog steeds enthousiast. „Ik hoop dat we er nu echt mee aan de slag kunnen.”

Hengelo e.o.