Jan de Vries en Mieke Visser willen meer aandacht voor gehandicapten. Zo werd deze bushalte in de Bornsche Maten pas later toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers, terwijl dat ook meteen bij de aanleg had gekund.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan de Vries en Mieke Visser willen meer aandacht voor gehandicapten. Zo werd deze bushalte in de Bornsche Maten pas later toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers, terwijl dat ook meteen bij de aanleg had gekund. © Frans Nikkels

Oproep van raadsleden Borne: ‘Betrek gehandicapten in beleid’

BORNE - Hoe simpel kan het zijn, vraagt Jan de Vries zich af. „Zet op de gemeentelijke website een grote rode button met een oortje. Daar bewijs je slechtzienden en laaggeletterden een grote dienst mee.”

 1. Een stalker terroriseerde Sevilay uit Borne: ‘Wat moet je in hemelsnaam als de politie je niet eens helpt?’
  PREMIUM

  Een stalker terrori­seer­de Sevilay uit Borne: ‘Wat moet je in hemelsnaam als de politie je niet eens helpt?’

  Elke keer denkt Sevilay Luiken-Dalli (51) dat het niet erger kan. Maar elke keer wordt de anonieme aanval op haar nog lager, vuiler en perverser. Zelfs als haar vader sterft, wordt de Bornse in het online condoleanceregister zwart gemaakt, ze zou fraudeur en slet zijn. Terwijl de politie, schijnbaar onmachtig, toekijkt. „Wat kan je in hemelsnaam beginnen, als zelfs de politie je niet wil helpen?”
 1. Yoepmen en zijn 'moeke' zijn een hit op TikTok
  Play

  Yoepmen en zijn 'moeke' zijn een hit op TikTok

 2. Tweede golf: wel of geen Kerst met de familie?
  Play

  Tweede golf: wel of geen Kerst met de familie?

Hengelo e.o.