Jongeren met een beperking hebben zangles gevolgd bij zangcoach Tanja Klerkx en doen nu mee aan de show A Star is Born(e)
Volledig scherm
Jongeren met een beperking hebben zangles gevolgd bij zangcoach Tanja Klerkx en doen nu mee aan de show A Star is Born(e) © Annina Romita

Plezier in zingen is enige voorwaarde voor een spetterend optreden tijdens A star is Born(e)

BORNE- Licht uit, spot aan. Hij is de laatste voor de pauze en alles moet goed gaan. Speciaal voor dit optreden heeft Herbert zijn Elvisjasje aangetrokken, als ode aan zijn held. Dan begint de muziek. Met zijn ogen dicht zingt hij vanuit zijn rolstoel zijn lied: Bridge over Troubled Water. Een nummer dat volgens hem over de brug bij Reutum gaat, legt hij later uit.

  1. Bestuurders Zwanenhof moeten miljoenen aan schadevergoeding betalen, na echec met zorghotel in Zenderen
    PREMIUM

    Bestuur­ders Zwanenhof moeten miljoenen aan schadever­goe­ding betalen, na echec met zorghotel in Zenderen

    Twee oud-bestuurders van De Zwanenhof moeten vele miljoenen aan schadevergoeding betalen, na het faillissement waardoor de bouw van een zorgcentrum in Zenderen stil kwam te liggen. Dat heeft de rechtbank in Almelo bepaald in een zaak die was aangespannen door curator Frederik Kolman. De bestuurders zijn hoofdelijk aansprakelijk en er was sprake van ‘onbehoorlijk bestuur’, volgens de rechter.
    Zenderen