Volledig scherm
© Screenshot Facebook SportvoedingWebshop.com

Poging tot inbraak bij 2 bedrijven in Zenderen: ‘Koken van woede’

ZENDEREN - Dieven hebben erg hun best gedaan bij een poging tot inbraak bij de bedrijven Kish.nl en SportvoedingWebshop in Zenderen. Door middel van een geïmproviseerde brug probeerde een nog onbekend aantal personen in de nacht van woensdag op donderdag bij de bedrijven binnen te dringen.

De woedende eigenaren delen het verhaal op hun Facebookpagina. “Er was serieus werk van gemaakt. Een brug over de sloot was in alle snelheid aangelegd om vanaf voetbalclub Zenderen ons pand te betreden vanaf de zijkant.” De hekken die rondom het bedrijventerrein staan, zijn doorgeknipt. Het is de dieven uiteindelijk niet gelukt de panden binnen te treden. “En dat willen wij graag zo houden. Wij werken ketter, knetter hard.”

De eigenaren roepen hun Facebookvolgers nu op om het bericht te delen. “Zodat degenen die hier ongewenst waren weten dat wij massaal op ze letten.” Ze melden dat de politie ook is ingelicht en dat ze in kader van het onderzoek niet meer informatie kunnen delen. Het bericht wordt afgesloten met: “We blijven nette woorden hier op dit platform gebruiken, maar we koken van woede.”

Onderstaand bericht is inmiddels bijna 300 keer gedeeld.

Hengelo e.o.