Raymond Niemeyer en Marielle van den Hoek gaan 12 dagen lang door Nederland wandelen, om geld in te zamelen voor een app. „De app is een veilige community waarin je met gelijkgestemden over je ideeën kunt praten”
Volledig scherm
PREMIUM
Raymond Niemeyer en Marielle van den Hoek gaan 12 dagen lang door Nederland wandelen, om geld in te zamelen voor een app. „De app is een veilige community waarin je met gelijkgestemden over je ideeën kunt praten” © Emiel Muijderman

Raymond Niemeyer uit Borne wandelt voor ‘inspiratie-app’: ‘Jongeren verdienen het om te shinen’

BORNE - Jongeren hebben vaak de meest geniale en verfrissende ideeën, het ontbreekt alleen aan draagvlak. Dat zegt Raymond Niemeyer uit Borne. Met een twaalfdaagse wandeling wil hij geld inzamelen voor het ontwikkelen van een ’inspiratie-app’ voor jongeren.

  1. Dader (19) over bloederige steekpartij op schoolplein in Hengelo: ‘Hij liep in mijn mes’
    PREMIUM

    Dader (19) over bloederige steekpar­tij op school­plein in Hengelo: ‘Hij liep in mijn mes’

    ALMELO/HENGELO - „Ik wilde hem niet steken, hij moet in het mes gelopen zijn.” Dat zegt Maurice J. (19) uit Borne dinsdagmorgen als hij terechtstaat voor een bloedige steekpartij op een schoolplein aan de Castorweg in Hengelo in april dit jaar. J. hoorde een celstraf van 26 maanden celstraf, waarvan 16 maanden voorwaardelijk, en een opname in een afkickkliniek tegen zich eisen.

Hengelo e.o.