ANP
Volledig scherm
© ANP

Spoorwegovergang in Borne weer open na storing

UpdateBORNE - Door een storing doen de hefbomen aan de spoorwegovergang Oonksweg in Borne het deze dinsdagochtend niet. Het is momenteel niet mogelijk om de spoorwegovergang te passeren.

 1. Huizen ruilen via Facebook als breekijzer in de oververhitte woningmarkt: ‘Het gaat om de perfecte match’
  PREMIUM

  Huizen ruilen via Facebook als breekijzer in de oververhit­te woning­markt: ‘Het gaat om de perfecte match’

  Ze plaatste een bericht op Facebook. ‘Jullie naar Hengelo, wij naar Enschede.’ Vier maanden later staat de eengezinswoning van Patricia Kootstra vol met verhuisdozen. Binnenkort ruilt ze haar huurwoning met een onbekende. En ze is niet de enige. „We hebben nu al meer aanvragen dan in heel 2021.” Een keerzijde is er ook: „Het blijft zoeken naar een speld in de hooiberg.”
 2. Ruud uit Borne ontsnapt met kleine kinderen aan file door boerenprotest en krijgt boete, burgemeester springt in de bres
  PREMIUM

  Ruud uit Borne ontsnapt met kleine kinderen aan file door boerenpro­test en krijgt boete, burgemees­ter springt in de bres

  BORNE - „Heel gevaarlijk en crimineel gedrag”. De jonge vader Ruud Leliefeld uit Borne kreeg donderdagochtend op de A35 bij Hengelo een donderpreek van de verkeerspolitie. Een boete van maximaal 8.700 hing hem boven het hoofd, omdat hij via de oprit wilde ontsnappen aan de boerenblokkade. Dankzij tussenkomst van de burgemeester van Borne wordt de boete verscheurd.

Hengelo e.o.