Het huis van Gene Gout staat ‘redelijk’ vol: hij ziet in alles iets bruikbaars.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis van Gene Gout staat ‘redelijk’ vol: hij ziet in alles iets bruikbaars. © hetoog.nl/Cees Elzenga

Spullen hergebruiken en andere mensen blij maken:
Gene Gout uit Borne is van alle markten thuis

BORNE - Wie bij het huis van Gene Gout langskomt, staat even stil. Zijn carport staat vol met spullen. Ervoor heeft hij glaswerk uitgestald dat hij te koop aanbiedt. Spullen een tweede leven geven, daar doet hij het voor.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Hengelo e.o.