Volledig scherm
In het clubhuis aan de Burenweg wordt al volop gerepeteerd voor de grote muziekshow op 2 november. © Carlo ter Ellen DTCT

Stedelijk Orkest Borne kijkt uit naar grote jubileumshow

BORNE - Het Stedelijk Orkest Borne kijkt al reikhalzend uit naar 2 november. Voor die dag staat de grote show in sporthal ‘t Wooldrik in de agenda. Dat is tevens het hoogtepunt van de activiteiten rondom het 50-jarig bestaan.

Net als toen

„Het idee voor dit concert ontstond naar aanleiding van de vele showconcerten die de vereniging in het verleden gaf in de toenmalige evenementenhal in Borne”, zegt oud-voorzitter Dinand Kemper. „Veel oudere leden herinneren zich die grote concerten nog wel. Daar kwamen vaak zo’n 800 bezoekers op af. Die tijd halen we nu nog een keer terug.”

Bar

De voorbereidingen zijn al geruime tijd in gang om volgend weekeinde een mooie show neer te zetten met muziek en dans. In de hal komt een groot podium met lichteffecten. Ook staan er tafels, stoelen en een bar waar eventueel een drankje gehaald kan worden.

Gastoptredens

Het jubilerend orkest krijgt ondersteuning van twee pianisten van Dokter en de Heer, die tevens de afterparty verzorgen. Ook treden zangeres Leonie Pol en DanceworkX op.

Het jubileumconcert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 5 euro inclusief twee consumpties en zijn verkrijgbaar bij Bruna Borne, Wiggers Muziekinstrumenten en aan de zaal.

Hengelo e.o.