Volledig scherm
Van de auto is weinig over. Op de achtergrond de trekker © Jack Huygens/News United

Trekker ramt Porsche in Hertme; jongetje (9) ongedeerd

HERTME - Aan de Weerseloseweg in Hertme heeft maandagavond een ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en een trekker. De auto is total loss, maar de politie spreekt van een gelukkige afloop. De bijrijder - een jongetje van 9 jaar oud - bleef namelijk ongedeerd.

De trekker, met aan de voorkant een vork waarmee je pallets kunt optillen, kwam deze maandag uit een zijstraat van de Weerseloseweg gereden. De bestuurder zag daarbij de naderende Porsche cabrio over het hoofd en ramde de wagen met de vork vol aan de voorkant.

In de wagen zat een vader met zijn zoontje (9). Het jongetje is door ambulancepersoneel nagekeken, maar maakt het naar omstandigheden goed.  Ook de overige bestuurders hoefden niet met de ambulance mee. Volgens de politie had het veel slechter kunnen aflopen, als de trekker de auto aan de zijkant geramd had. 

De auto, waarbij de airbags opengingen, is wel total loss. 

  1. Vijftigjarig jubileum van Aveleijn groots gevierd in Hertme
    VIDEO

    Vijftigja­rig jubileum van Aveleijn groots gevierd in Hertme

    Het vijftigjarig jubileum van Aveleijn wordt vandaag in het Openluchttheater Hertme gevierd met een groot feest voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Onder andere Willeke Alberti, Jannes en Nielson treden op. Wie liever wat actiever wil zijn, kan terecht bij een aantal attracties, zoals trampolines en springkussens. Natuurlijk is er ook ruimte voor optredens van cliënten tijdens Show your talent. Het feest duurt nog tot elf uur vanavond. Volop tijd voor alle bezoekers om sfeer te proeven.

Hengelo e.o.