Saskia Licht-Wories liep de route van Truus al, samen met haar partner (hier op de foto). In de verte ‘Het Spookhoes’, maar eerst nog even de oversteek van een zijtak van de Deurningerbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Licht-Wories liep de route van Truus al, samen met haar partner (hier op de foto). In de verte ‘Het Spookhoes’, maar eerst nog even de oversteek van een zijtak van de Deurningerbeek. © Saskia Licht-Wories

Van Hertme naar Zenderen via beekjes die voeren langs de Vaantjesboom, de oude karmelieten en het ‘Spookhoes’

wandelen met truusHERTME/ZENDEREN - Wie heeft haar ooit wel eens betrapt op de regels: ‘kies zelf maar welk pad je neemt’? Ongekend toch? Op deze route van Truus Wijnen, in de omgeving van Hertme en Zenderen, mag het.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.