Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Vrouw overlijdt na aanrijding op A35 bij Borne

BORNE - Bij een aanrijding op de A35 bij Borne is maandag een 69-jarige vrouw om het leven gekomen. Bij het ongeval waren vijf voertuigen betrokken. De overleden vrouw komt uit Westerbork. 

De drukke ochtendspits in Twente heeft maandagmorgen één slachtoffer geëist. Zowel op de A35 als de A1 vonden ongelukken plaats. Op de A35 ontstond rond 8.15 uur een kop-staart-botsing, waarbij vijf voertuigen betrokken waren. Eén slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw (69) uit Westerbork overleed later aan haar verwondingen. 

Een man moest eveneens voor behandeling naar het ziekenhuis. De overige betrokkenen konden na behandeling ter plaatse hun weg weer vervolgen of kwamen met de schrik vrij. De A35 was enige tijd afgesloten. 

Ook op de A1 ging het mis in de drukke ochtendspits. De NS staakte maandagmorgen, waardoor meer mensen dan normaal in de auto stapten. Daar knalden drie auto's op elkaar, net na de afrit naar Plein Westermaat. 

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

Hengelo e.o.