Koor Inpajoko repeteert met de eigen band, onder wie bassist Hans Oude Middendorp, in gebouw het Klaverblad. Optreden zat er anderhalf jaar niet in, nu kan het eindelijk weer.
Volledig scherm
PREMIUM
Koor Inpajoko repeteert met de eigen band, onder wie bassist Hans Oude Middendorp, in gebouw het Klaverblad. Optreden zat er anderhalf jaar niet in, nu kan het eindelijk weer. © Robin Hilberink

We zijn er nog! roepen ruim 100 Bornse muzikanten samen op het podium

BORNE - Corona legde hun het zwijgen op, maar nu het eindelijk weer mag laten Bornse amateurmusici meteen flink van zich horen. De kelen zijn gesmeerd, muziekinstrumenten gestemd, repetities verlopen vlotjes. Oefening baart kunst en dat wordt zaterdag 2 oktober in het Kulturhus getoond, tijdens een benefietconcert voor giro555. ‘We zijn er nog!’, is de veelzeggende titel.

  1. De perenboom en de as van Engel bij de folly van Azelo
    PREMIUM
    ons dna

    De perenboom en de as van Engel bij de folly van Azelo

    Waar de wapperende vlag met het Twentse ros een rafelrand heeft. Waar de bed and breakfast Gasterij De Beiert heet. Waar de kruising van vier verharde wegen, als je goed oplet, een vijfsprong is. Waar de Borgsweg namelijk een zandweg is. Waar een al verweerde sticker beweert dat aan het herstel van een kapotte straatlantaarn wordt gewerkt. Waar volgens de paddenstoel de afstand per fiets naar Zenderen 3,3 kilometer is.

Hengelo e.o.