Volledig scherm
Jan Pierik is de nieuwe burgemeester van Borne. © Gemeente Borne

Wie wil koffie drinken met burgemeester Borne?

BORNE - Borne krijgt op 28 januari een nieuwe burgemeester, Jan Pierik. Om kennis te maken met Borne, Zenderen en Hertme, en dan vooral met de inwoners, maakt de nieuwe burgemeester tot aan de zomervakantie een kennismakingstour.

Er zijn op dit moment al afspraken ingepland met onder meer de dorpsraad in Zenderen, gemeenschapsbelangen in Hertme, de brandweer, het Kulturhus, de BBO en de BLOS.

Kop koffie

Daarmee is de kennismaking lang niet compleet. Dus kan iedereen nog ideeën aandragen. Dat mag uiteenlopen van een optreden door een vereniging tot een rondleiding door school of bedrijf. Een wijk- of buurtactiviteit kan eveneens een insteek zijn. Zelfs wie met de burgemeester gewoon een kopje koffie in het gemeentehuis wil drinken kan zich aanmelden.

Programma

Stuur voor vrijdag 7 februari een e-mail naar  welkom@borne.nl. Meld daarin hoe en wanneer u kennis wilt maken met de nieuwe burgemeester. Vermeld ook naam, telefoonnummer, omschrijving van de activiteit, de tijd die nodig is en de plek. Op basis van het aanbod wordt een programma samengesteld voor de kennismakingstour, die plaatsheeft tussen 17 februari en 15 juli.

Hengelo e.o.