Steve Thomson en zijn vrouw Lenka.
Volledig scherm
Steve Thomson en zijn vrouw Lenka. © AP

Aannemer die 125 miljoen euro won weigert geld van al zijn klusklanten

Een Britse aannemer die in november ruim 125 miljoen euro won via loterij EuroMillions heeft zijn particuliere klanten laten weten dat ze niets hoeven te betalen voor lopende bouwprojecten die hij momenteel uitvoert. Volgens de 42-jarige, in één klap megarijke Steve Thomson uit de plaats Selsey moeten de gratis klussen worden gezien als vroeg kerstcadeau.

 1. LIVE | Gouverneur: zo'n 10.000 Russische soldaten in regio Loehansk
  oorlog oekraïne

  LIVE | Gouverneur: zo'n 10.000 Russische soldaten in regio Loehansk

  In de regio Loehansk in het oosten van Oekraïne bevinden zich volgens schattingen van de gouverneur zo’n 10.000 Russische soldaten. Ze proberen aan te vallen en op te rukken in elke richting die ze kunnen, zei Sergej Haidai op de Oekraïense televisie. Het Oekraïense leger sloeg de afgelopen 24 uur acht Russische aanvallen af in Loehansk en de buurregio Donetsk, zo maakte de generale staf van de strijdkrachten bekend. . De informatie kan niet onafhankelijk worden geverifieerd. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.
 2. Op de school van het bloedbad droegen kinderen hun mooiste kleren voor een speciale dag

  Op de school van het bloedbad droegen kinderen hun mooiste kleren voor een speciale dag

  Urenlang hebben familieleden in Texas in het ongewisse gezeten over het lot van de leerlingen van de basisschool in Texas, waar bij een schietpartij zeker negentien kinderen om het leven zijn gekomen. Sommigen vroegen zelfs hulp op sociale media in een wanhopige poging hun kinderen te vinden. Ziekenhuizen in de omgeving nemen dna-materiaal af van familieleden om zeker te zijn van hun band met de gedode kinderen.