Volledig scherm
© AP

Amerikaanse toerist niet vervolgd na vernietigende recensie op Tripadvisor, maar verliest wel zijn baan

Een Amerikaanse toerist ontloopt een jarenlange gevangenisstraf in Thailand voor laster nadat hij probeerde het imago van een hotel kapot te maken door een extreem negatieve recensie op Tripadvisor te plaatsen. Beide partijen hebben de strijdbijl begraven, bevestigt het Franse persbureau AFP. Wel is de man door alle commotie zijn baan kwijtgeraakt.

 1. Loslopend wild voor wildcamera blijkt… vrijend koppeltje
  PREMIUM

  Loslopend wild voor wildcamera blijkt… vrijend koppeltje

  De wildcamera van een man uit het Belgische Zemst, die alleen beelden schiet wanneer er beweging in het veld is, draait de laatste weken overuren. Niet door loslopend wild, maar door een vrijend stelletje. Het avontuurlijke koppel heeft de voorbije maand al heel wat spannende momenten beleefd. ,,De camera hangt er al jaren, maar sinds het begin van de coronacrisis in maart spot ik er meer wilde koppeltjes dan wilde dieren mee”, lacht de eigenaar.
 2. Bijna 58 miljoen tv-kijkers voor debat Harris en Pence
  Amerikaanse verkiezingen

  Bijna 58 miljoen tv-kij­kers voor debat Harris en Pence

  Bijna 58 miljoen Amerikaanse televisiekijkers hebben woensdag gekeken naar het debat tussen de kandidaten voor het vicepresidentschap, de Democratische senator Kamala Harris en zittend vicepresident Mike Pence. Dat is ruim een derde (36 procent) meer dan in 2016, blijkt uit data van marktonderzoeksbureau Nielsen. Toen keken 37 miljoen mensen naar het debat tussen de toenmalige ‘running mates’ Pence en de Democraat Tim Kaine.