Oom Fred Agenjo maakt foto's op het balkon van Suparman waar zijn nichtje 7 december vorig jaar werd gevonden.
Volledig scherm
Oom Fred Agenjo maakt foto's op het balkon van Suparman waar zijn nichtje 7 december vorig jaar werd gevonden. © Ton Voermans

'Bewoner hoorde Ivana Smit vallen'

UPDATEBewoner Suparman op wiens balkon Ivana Smit viel heeft haar horen vallen. Dat verklaarde hij tegen de sergeant die op de 112-melding afkwam. Die verklaring is in strijd met de getuigenis die Suparman eerder deed. Advocaat Nair wil dat Suparman opnieuw getuigt. 

  1. Geen godfather meer: kerk in Sicilië stopt met het benoemen van peetouders

    Geen godfather meer: kerk in Sicilië stopt met het benoemen van peetouders

    Het bisdom van het Siciliaanse Catania heeft een verbod van drie jaar afgeroepen op het benoemen van peetooms en -tantes bij de doop. Het benoemen van een peetouder zou namelijk geen religieus motief meer hebben, maar slechts worden gedaan om familiebanden te versterken en welvaart en netwerkmogelijkheden uit te breiden. Het verbod zou een wapen in de strijd tegen de maffia in het zuiden van Italië zijn en ‘een experiment’ om te kijken of de katholieke kerk zonder peetouders kan.
  2. Belgische Manchester City-fan (63) ‘voor dood achtergelaten’ na brute aanval

    Belgische Manchester City-fan (63) ‘voor dood achtergela­ten’ na brute aanval

    Een 63-jarige Belgische fan van Manchester City is gisteravond na de wedstrijd tegen Club Brugge voor dood achtergelaten op een parkeerplaats in Drongen, een dorpje bij Gent. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters de Champions League-wedstrijd bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven.