Een overmacht aan agenten is woensdagavond in Knokke aanwezig om vooral uit Nederland afkomstige jongeren na het sluitingsuur weg te krijgen uit het uitgaanscentrum. Deze jongen is in een portiek in slaap gevallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een overmacht aan agenten is woensdagavond in Knokke aanwezig om vooral uit Nederland afkomstige jongeren na het sluitingsuur weg te krijgen uit het uitgaanscentrum. Deze jongen is in een portiek in slaap gevallen. © Benny Proot

Buitenland gruwelt van ‘losgeslagen’ pubers: ‘Het is altijd hetzelfde met die Nederlanders’

Nederlandse jongeren op vakantie in het buitenland halen de afgelopen dagen de internationale media. Ze lappen coronaregels aan hun laars, tot groot ongenoegen van de lokale bevolking. ,,De ontlading na maanden met weinig sociaal contact speelt zeker een rol.”

 1. Nederlandse ondernemer in Albufeira: ‘GoGo had examenreis scholieren moeten cancelen’

  Nederland­se ondernemer in Albufeira: ‘GoGo had examenreis scholieren moeten cancelen’

  De rust in de zonovergoten Portugese badplaats Albufeira is teruggekeerd na de onrust die afgelopen weekend werd veroorzaakt door enkele honderden feestvierende Nederlandse jongeren. Albufeira in de Algarve is al jaren een populaire bestemming voor eindexamenkandidaten vanwege de goedkope hotels, de vele uitgaansgelegenheden en de relatief lage drankprijzen. Aanbieders van goedkope vakantiereizen naar Albufeira zijn onder meer TUI, GoGo en Corendon.
 1. Op de natuurijsbaan in Winterswijk kan al geschaatst worden
  Play

  Op de natuurijs­baan in Winters­wijk kan al geschaatst worden

 2. Meerdere voertuigen betrokken bij ongeval op N35
  Play

  Meerdere voertuigen betrokken bij ongeval op N35