Het opmerkelijke beeld van de Canadese fotograaf Cody Evans. De golf op de foto lijkt het "gezicht van Poseidon” te hebben.
Volledig scherm
Het opmerkelijke beeld van de Canadese fotograaf Cody Evans. De golf op de foto lijkt het "gezicht van Poseidon” te hebben. © Facebook (Cody Evans)

Canadese fotograaf maakt spectaculair beeld van woeste golf met gezicht: ‘Lijkt wel Poseidon te zijn’

Van de meer dan 10.000 foto’s die de Canadese fotograaf Cody Evans eerder deze maand van enkele woeste golven nam, sprong er eentje onmiddellijk in het oog. Hij slaagde erin om een kiekje te maken van een golf die het gezicht van een man lijkt te hebben. De spectaculaire foto doet Evans dan ook denken aan Poseidon, de Griekse god van de zee.

  1. Brazilië laat vliegdekschip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’
    UPDATE

    Brazilië laat vliegdek­schip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’

    De Braziliaanse marine heeft vrijdag een beschadigd vliegdekschip dat vol asbest, verf en andere giftige stoffen zit in de Atlantische Oceaan laten zinken. Milieuactivisten protesteerden al langer tegen de plannen van marine, die beweerde dat er geen alternatief was voor het buiten gebruik gestelde vaartuig. Ook het Openbaar Ministerie en de Braziliaanse milieudienst Ibama waren tegen het afzinken van het vliegdekschip.