De Amerikaanse president Joe Biden dinsdagavond tijdens een speech op een verkiezingsbijeenkomst voor Terry McAuliffe, de Democratische gouverneurskandidaat in Virginia.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden dinsdagavond tijdens een speech op een verkiezingsbijeenkomst voor Terry McAuliffe, de Democratische gouverneurskandidaat in Virginia. © AP

Democraten onthullen belastingplan: bedrijven en miljardairs moeten Biden-agenda financieren

Vooraanstaande Democratische senatoren hebben dinsdag (lokale tijd) belastingwetgeving gepresenteerd die moet bijdragen aan de financiering van het sociale beleid en de klimaatplannen van president Joe Biden. Het plan, dat uit twee delen bestaat, werd gepresenteerd door de senatoren Elizabeth Warren, Ron Wyden en Angus King.

  1. Climax in Antwerpse drugsoorlog: hoofdrechercheur opgepakt voor lekken aan criminelen

    Climax in Antwerpse drugsoor­log: hoofdre­cher­cheur opgepakt voor lekken aan criminelen

    Een 43-jarige hoofdrechercheur van de Belgische politie is opgepakt op verdenking van het lekken van vertrouwelijke informatie aan drugscriminelen. De man is na ondervraging vrijgelaten, maar voorlopig op non-actief geplaatst. De rechercheur van Marokkaanse afkomst kent het Antwerpse drugsmilieu als geen ander, maar dat bezorgt hem niet veel vijanden. Geruchten over lekken van info aan bevriende criminelen, doen al langer binnen het politieteam de ronde.
    Antwerpen