Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd

Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in no-time meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.

Alina Yakupova komt uit Moskou en doet al modellenwerk sinds ze amper vier jaar oud was. Ze maakte al snel naam met haar stralende verschijning, waardoor er heel wat deuren opengingen en ze heel wat mooie kansen kreeg. Zo dook Yakupova al op in allerlei modecampagnes, zoals voor het Italiaanse kledingmerk Monnalisa Kids, het Russische label Yudashkin-Kids en en het Australische Gloria Jeans. Ze verscheen inmiddels ook al in prestigieuze magazines als InStyle en modeblad Grazia.

Toch ging het balletje pas echt rollen door sociale media. Via Instagram volgen duizenden mensen het doen en laten van het meisje. Haar volgers komen overal vandaan. Yakupova deelt regelmatig foto’s van haar nieuwste fotoshoots en laat ook weten in welke tijdschriften het jonge model nog zal verschijnen. En dat doet haar volgers smelten. ,,Je bent werkelijk het mooiste meisje ter wereld”, reageren zij. Of: ,,Altijd knap. Ik ben sprakeloos.” En: ,,Jij moet wel de mooiste verschijning zijn die ik ooit heb gezien.” 

Intussen wordt het meisje overspoeld door allerlei aanbiedingen en lijkt elke fotograaf haar wel te willen strikken. Roman Kukhar, de manager van het meisje, is dan ook trots op wat ze al bereikt heeft. ,,Het geheim van haar succes ligt niet enkel in haar onaardse schoonheid, maar ook in haar werkijver en haar voortdurende zelfontwikkeling, ondanks haar jonge leeftijd.”

Volledig scherm
© Instagram
 1. Duitsland legt groot ondergronds bankierssysteem plat, ook huiszoekingen in Nederland

  Duitsland legt groot onder­gronds bankiers­sys­teem plat, ook huiszoekin­gen in Nederland

  In Duitsland zijn sinds vanochtend tientallen doorzoekingen gaande in verband met een onderzoek naar een grootschalig ondergronds bankierssysteem. Onder meer metaalbedrijven, juweliers en particuliere woningen worden binnenstebuiten gekeerd. Ook in Nederland vinden doorzoekingen plaats. De ‘internationaal opererende criminele organisatie’ zou zo'n 200 miljoen euro hebben witgewassen via hawala-bankieren.
 2. Vietnam vraagt families te betalen voor repatriëring slachtoffers koelcontainerdrama

  Vietnam vraagt families te betalen voor repatrië­ring slachtof­fers koelcontai­ner­dra­ma

  De families van de 39 Vietnamese burgers die in oktober dood zijn aangetroffen in een koelcontainer in Groot-Brittannië, zullen de kosten van de repatriëring voor hun eigen rekening moeten nemen. Hun regering zal die niet betalen. Dit betekent voor sommige van de arme families dat ze eerst hebben betaald om hun zoon of dochter in Engeland te krijgen en dat nu opnieuw moeten doen om hun lichaam terug te halen. ,,We weten niet waar we dat geld vandaag moeten halen.’’
 1. Man zet zelfmoord vrouw in scène: stervende Tamara kan nog net hulplijn bellen
  PREMIUM
  Update

  Man zet zelfmoord vrouw in scène: stervende Tamara kan nog net hulplijn bellen

  ,,Ze heeft haar polsen doorgesneden”, vertelde Ken M. (40) uit het Belgische Aarschot in paniek aan zijn vader. In werkelijkheid had hij zélf in haar polsen gesneden en haar gedwongen een afscheidsbrief te schrijven. Hij liet zijn vrouw achter in de veronderstelling dat ze zou sterven, maar ze kon op het laatste nippertje de hulpdiensten bellen: ,,Het was mijn man.” Ken M. werd vandaag veroordeeld tot tien jaar cel.
 2. Politie Malta zet met arrestatie ‘regelaar’ grote stap in onderzoek vermoorde journaliste
  Update

  Politie Malta zet met arrestatie ‘regelaar’ grote stap in onderzoek vermoorde journalis­te

  De politie op Malta heeft een man gearresteerd die wordt gezien als ‘de regelaar’ bij de moord op een van de bekendste onderzoeksjournalisten van het eiland. De verdachte zou de verbindingsman zijn geweest tussen de opdrachtgever(-s) van de moord en de mensen die de bomaanslag op Daphne Caruana Galizia vorig jaar pleegden. Ook zou hij een belangrijke rol hebben gespeeld in de aanschaf van het explosief dat de auto van de vrouw aan stukken scheurde en haar het leven kostte.