Dronken reiziger slaat incheckbalie vliegveld Moskou aan diggelen

videoEen vooralsnog onbekende man die op Sheremetyevo International Airport in Moskou zijn vlucht miste omdat hij te lang alcohol had zitten drinken in een bar in de vertrekhal, heeft uit pure wanhoop en woede een incheckbalie aan diggelen geslagen. Op beelden van beveiligingscamera's is te zien hoe de beschonken en gefrustreerd ogende reiziger beeldschermen molt en ook nog een toetsenbord en de inhoud van een lade op de grond smijt. 

Uit de video die door de plaatselijke autoriteiten is vrijgegeven, blijkt dat andere reizigers de vloekende en tierende man negeren, maar dat de Russische marechaussee al snel aan komt rennen om de agressief ogende persoon te overmeesteren. Dat lukte met enige moeite. Uiteindelijk werd de man tegen de grond gewerkt en afgevoerd. 

Volgens een woordvoerder van het vliegveld is de man gearresteerd en wordt hij verdacht van vandalisme, het verstoren van de openbare orde en het vernielen van apparatuur. Of de reiziger nog steeds vastzit, is onduidelijk. Hoe dan ook krijgt hij de vlucht die hij door eigen toedoen miste, niet vergoed. De marechaussee krijgt een groot compliment van de luchthavendirectie. ,,Door het koelbloedige optreden van de beveiligers kon erger worden voorkomen en de rust in de vertrekhal snel terugkeren.”

Volledig scherm
De man reageerde zijn frustratie af op een incheckbalie © Twitter
  1. Nederlandse Cuba-fan bestolen van ruim 1000 euro in legendarisch hotel

    Nederland­se Cuba-fan bestolen van ruim 1000 euro in legenda­risch hotel

    Zijn beslissing om nu eens niet bij particulieren te overnachten maar in het prestigieuze Hotel Nacional de Cuba, is Govert van der Linden (60) uit Amsterdam wel heel duur komen te staan. Uit de kluis in zijn hotelkamer in het centrum van Havana verdween minstens 1000 euro van zijn vakantiebudget. ,,Ik wil de locals graag helpen, ook financieel, maar dan wel op eigen initiatief’’, verzucht de onfortuinlijke vakantieganger.