Mensen leggen bloemen neer ter nagedachtenis aan de slachtoffers in Waukesha, Wisconsin.
Volledig scherm
Mensen leggen bloemen neer ter nagedachtenis aan de slachtoffers in Waukesha, Wisconsin. © REUTERS

Kind is zesde slachtoffer van aanrijding tijdens kerstparade in Wisconsin

Na het fatale incident tijdens een kerstparade in de Amerikaanse staat Wisconsin, is een zesde persoon overleden. Het gaat om een kind, meldt de openbare aanklager tijdens een rechtszitting.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Kerstoptocht-drama in VS geen terrorisme, dader scheurde in SUV door stad na ‘huiselijk geweld’
  Play
  5 doden | video

  Kerstop­tocht-dra­ma in VS geen terrorisme, dader scheurde in SUV door stad na ‘huiselijk geweld’

  Zeker vijf mensen zijn om het leven gekomen doordat een auto inreed op een kerstoptocht in het Amerikaanse Waukesha (Wisconsin). Meer dan veertig personen raakten gewond, onder wie ook kinderen. De politie heeft een verdachte aangehouden. Amerikaanse media melden dat de kerstoptocht niet het doelwit was van de de dader. Darrell Brooks (39) scheurde in zijn SUV door de stad na ‘huiselijk geweld’, aldus de politie.