Leden van Strijders voor Vrij Noord-Korea, een organisatie van overlopers uit het land, tijdens een ballonnenactie met anti-Pyongyang-folders die ze vanuit de Zuid-Koreaanse grensstad Paju de grens over sturen.
Volledig scherm
Leden van Strijders voor Vrij Noord-Korea, een organisatie van overlopers uit het land, tijdens een ballonnenactie met anti-Pyongyang-folders die ze vanuit de Zuid-Koreaanse grensstad Paju de grens over sturen. © EPA

'Leger Noord-Korea klaar voor actie om propagandapamfletten'

Het Noord-Koreaanse leger waarschuwt klaar te staan om actie te ondernemen als groepen overlopers uit het land pamfletten met propagandaboodschappen over de grens vanuit Zuid-Korea blijven sturen. 

  1. Bizarre kunstroof in Brazilië: dochter bedonderde eigen moeder (82) met ‘helderziende‘
    miljoenen euro's

    Bizarre kunstroof in Brazilië: dochter bedonderde eigen moeder (82) met ‘helder­zien­de‘

    Onder het bed van een Braziliaanse oplichter is woensdagochtend een waardevol olieverfschilderij van een van de bekendste kunstenaars van Brazilië gevonden. Het gaat om het kunstwerk Amaral’s Sol Poente (Ondergaande zon) van Tarsila do Amaral uit 1929, dat naar schatting zo’n 57 miljoen euro waard is. In totaal zijn vier verdachten aangehouden, onder wie de dochter van een bekende kunstverzamelaar.