Een trap oplopen is nog lastig voor Nalavny maar trap af lukt alweer aardig, schreef de Russische oppositieleider bij deze foto van hem in het Charité-ziekenhuis in Berlijn die hij vanmiddag op zijn Instagram plaatste.
Volledig scherm
Een trap oplopen is nog lastig voor Nalavny maar trap af lukt alweer aardig, schreef de Russische oppositieleider bij deze foto van hem in het Charité-ziekenhuis in Berlijn die hij vanmiddag op zijn Instagram plaatste. © Instagram Navalny

Navalny: Ik word weer de oude maar herstel gaat lang duren

VIDEODe Russische oppositieleider Aleksej Navalny heeft weer even van zich laten horen vanuit het ziekenhuis in Berlijn. Via Instagram liet hij weten dat hij herstellende is van de gifaanval in augustus, maar dat hij moeite heeft met fysieke inspanning zoals traplopen omdat zijn benen trillen.

 1. LIVE | 5487 nieuwe besmettingen, ook boa's gaan avondklok handhaven
  CORONAVIRUS

  LIVE | 5487 nieuwe besmettin­gen, ook boa's gaan avondklok handhaven

  ‘Een flinke tegenvaller’. Zo noemt Ben van der Zeijst, voormalig directeur van het Nederlands Vaccin Instituut, de lager uitpakkende eerste levering van het AstraZeneca-vaccin. Naar gisteren bleek, krijgt Europa door een probleem bij de productie van het middel zestig procent minder doses bij de eerste levering. De emeritus hoogleraar ziet echter wel kansen om er ‘nog een mouw aan te passen’. Verder mogen boa's vanaf maandag de avondklok handhaven en meldt het RIVM 5487 nieuwe besmettingen, iets meer dan het gemiddelde afgelopen week. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 1. Verrassingsbezoek aan collega's: waar wordt krant gemaakt?
  Play

  Verras­sings­be­zoek aan collega's: waar wordt krant gemaakt?

 2. Viroloog Ab Osterhaus verbaasd zich over vaccinatietempo
  Play

  Viroloog Ab Osterhaus verbaasd zich over vaccinatie­tem­po