Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Niemand in Hollywood durft deze vrouw uit te lachen: de schrik van Weinstein

In het proces tegen filmbaas Harvey Weinstein wordt een van de slachtoffers verdedigd door een juridische ster én ervaringsdeskundige: Gloria Allred.

Welke ervaring deelt de wegens seksueel wangedrag aangeklaagde Hollywood-bons Harvey Weinstein met zedendelinquenten als rapper R. Kelly, sportster O.J. Simpson, regisseur Roman Polanski, tv-presentator Bill O’Reilly, en wijlen miljardair Jeffrey Epstein? Allemaal werd ze het vuur na aan de schenen gelegd door Gloria Allred. En vast hoorden ze haar briesen: ,,Er zijn regels, er zijn grenzen. Zij (rijke en machtige mannen, red.) moeten die grenzen respecteren. Dit moet stoppen en het zal stoppen. Nu.’’

  1. Escalatie gevechten in Syrië: Turkije vraagt EU hulp voor opvang vluchtelingen, NAVO solidair met Turkije
    UPDATE

    Escalatie gevechten in Syrië: Turkije vraagt EU hulp voor opvang vluchtelin­gen, NAVO solidair met Turkije

    Turkije houdt Syrische vluchtelingen die naar Europa willen niet langer tegen als de situatie in Idlib verder verslechtert. Turkije zou zich in dat geval niet meer gebonden voelen aan de afspraken met de EU uit 2016. De EU vindt dat de deal nog wel staat. Intussen verscherpen Griekenland en Bulgarije de controles bij de Turkse grens. De NAVO-landen zijn solidair met Turkije en roepen Syrië en Rusland op hun offensief in Syrië te staken.