Passagiers en personeel binden reiziger vast die cockpit wil binnendringen tijdens vlucht: ‘Stop dit vliegtuig’

VIDEOEen vliegtuig van Delta Air Lines heeft vrijdag een noodlanding gemaakt nadat een passagier ophef veroorzaakte in het toestel. De reiziger verliet kort na vertrek in Los Angeles zijn zitplaats, haastte zich naar de cockpit en begon op de deur te bonzen, getuigen medepassagiers aan CNN. De lawaaimaker werd door passagiers en personeel tegen de grond gedrukt en in bedwang gehouden tot na de noodstop in Albuquerque (New Mexico).

  1. Nederlandse voetbalfraudeur opgepakt in Colombia tijdens luxe vakantie: ‘Onbetaalde callgirls, jachten en suites’

    Nederland­se voetbal­frau­deur opgepakt in Colombia tijdens luxe vakantie: ‘Onbetaalde callgirls, jachten en suites’

    Nog geen jaar na zijn veroordeling wegens voetbalfraude in Denemarken wordt Bernio Verhagen uit Tilburg opnieuw beschuldigd van oplichting. Ditmaal niet in de voetballerij maar in het toerisme in Colombia. De 27-jarige Nederlander genoot er de afgelopen dagen van een luxe vakantie met hotelsuites, jachten en sekswerkers en betaalde met valse overschrijvingen, melden Colombiaanse media.
  2. Waarnemend premier Armenië claimt verkiezingszege, tegenstanders vermoeden stemfraude

    Waarnemend premier Armenië claimt verkie­zings­ze­ge, tegenstan­ders vermoeden stemfraude

    De waarnemend premier van Armenië, Nikol Pasjinian, heeft de overwinning geclaimd bij de parlementsverkiezingen die zondag zijn gehouden in het land. Na het tellen van 30 procent van de stemmen staat zijn partij Burgerlijk Contact op ruim 58 procent, terwijl de Armeense Alliantie van zijn belangrijkste tegenstrever, voormalig president Robert Kotsjarian, slechts 18 procent van de stemmen heeft gehaald.