De Russische president Vladimir Poetin tijdens zijn jaarlijkse ontmoeting met topmensen uit het Russische bedrijfsleven in het Kremlin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin tijdens zijn jaarlijkse ontmoeting met topmensen uit het Russische bedrijfsleven in het Kremlin. © Getty Images

Poetin: Rusland heeft schip om omstreden gasleiding af te bouwen

De Russische president Vladimir Poetin heeft gezegd dat Rusland een speciaal ‘pijplegschip’ achter de hand heeft waarmee de omstreden Nord Stream 2-gasleiding naar Duitsland verder kan worden aangelegd. Dat meldt de Russiche krant Kommersant. Door sancties van de Verenigde Staten heeft de aanleg al vertraging opgelopen.

  1. Dochter Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelenski en vloog ‘meer dan 50 keer naar München‘

    Dochter Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelenski en vloog ‘meer dan 50 keer naar München‘

    Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie met Igor Zelenski, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.