Deze gigantische rat veroorzaakte een verstopping, waardoor de buurt overstroomde.
Volledig scherm
Deze gigantische rat veroorzaakte een verstopping, waardoor de buurt overstroomde. © HLN

‘Reusachtige rat’ veroorzaakt enorme verstopping en overstroming riool Mexico-City

Dat er een rat in de riolering zit, is op zich niet bijzonder. Maar een exemplaar, groter dan de meeste mensen, daar keken ze in Mexico-City wel van op. Werknemers van de onderhoudsdienst ontdekten er een gigantisch pluchen beest dat een enorme verstopping veroorzaakte in het riool van de hoofdstad. 

 1. Trump maakt ruzie met presentator, Biden zet zijn plannen voor het land uiteen
  Vragenuurtje

  Trump maakt ruzie met presenta­tor, Biden zet zijn plannen voor het land uiteen

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdagavond (plaatselijke tijd) tijdens een live vragenuur met kiezers op de zender NBC gezegd dat de coronapandemie in de Verenigde Staten vrijwel voorbij is. Terwijl hij zijn aanpak van de pandemie verdedigde, kreeg hij in het gelijktijdige vragenuur van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden het verwijt dat hij ‘niets’ heeft gedaan om het virus te stoppen.
 2. Jaloerse vrouw (25) schiet Grietje (72) neer na affaire met vriend: ‘Ze lachten en noemden me dik’

  Jaloerse vrouw (25) schiet Grietje (72) neer na affaire met vriend: ‘Ze lachten en noemden me dik’

  Een 25-jarige Belgische vrouw riskeert een gevangenisstraf van tien jaar voor het neerschieten van een 72-jarige vrouw uit Nederland, die er met haar vriend vandoor was gegaan. ,,Ayub en Grietje waren me aan het uitlachen. Het vat der vernederingen was vol”, verklaarde ze gisteren tegenover de rechtbank. Ze ontkent dat ze van tevoren van plan was om de 72-jarige Grietje neer te schieten.