Volledig scherm
Het cruiseschip in de haven van Puerto Rico. © AP

Tragisch ongeluk op cruiseschip: peuter valt tijdens het spelen met opa en overlijdt

Aan boord van een cruiseschip in Puerto Rico heeft zich gisteren een drama afgespeeld. Een 1-jarig meisje stortte van de elfde verdieping nadat haar grootvader haar per ongeluk uit zijn handen had laten glippen. 

Het gebeurde in de haven van San Juan in Puerto Rico. Het schip was op dat moment net aangemeerd. Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten.

Volgens lokale media kwam het meisje uit Indiana (VS). Ze was samen met haar ouders, grootouders en een oudere broer op vakantie.

De politie is een onderzoek gestart. Camerabeelden werden nagekeken en sommige passagiers ondervraagd, maar er wordt niet uitgegaan van kwade opzet. ,,Het was een tragisch ongeval’’, stelt Elmer Román als hoofd van de Openbare Veiligheid. ,,Om te spelen, liet hij haar door het raam bungelen. Toen is ze uit zijn handen geglipt.’’

  1. Jonge vrouw verdacht van zedenmisdrijf omdat ze beha uittrok toen stiefkinderen toekeken

    Jonge vrouw verdacht van zedenmis­drijf omdat ze beha uittrok toen stiefkinde­ren toekeken

    Een jonge vrouw uit de overwegend conservatieve Amerikaanse staat Utah riskeert een jarenlange vermelding in het register van zedendelinquenten en zelfs een gevangenisstraf omdat ze thuis haar beha uittrok terwijl haar minderjarige stiefkinderen toekeken. De kinderen - 9, 10 en 13 jaar - zouden geschokt hebben gereageerd en het ogenschijnlijk onschuldige incident via familieleden bij de plaatselijke autoriteiten hebben gemeld.