De Amerikaanse president Donald Trump heeft getwitterd over de beslissing van de Canadese publieke omroep CBC zijn korte scène uit de film Home Alone 2: Lost In New York te knippen.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump heeft getwitterd over de beslissing van de Canadese publieke omroep CBC zijn korte scène uit de film Home Alone 2: Lost In New York te knippen. © EPA

Trump retweet post met naam klokkenluider ‘Oekraïne-affaire’

UpdateDe Amerikaanse president Donald Trump heeft een post geretweet waarin de naam van de klokkenluider van de Oekraïne-affaire stond vermeld. De klacht van deze klokkenluider is de basis van de impeachment tegen Trump. Korte tijd nadat Trump de post had geretweet verwijderde hij deze echter weer. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.