Donald Trump ontving op 10 mei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov (tweede van links). Aan de andere kant van de vrouw in het rood staat de Russische ambassadeur Sergej Kisljak.
Volledig scherm
Donald Trump ontving op 10 mei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov (tweede van links). Aan de andere kant van de vrouw in het rood staat de Russische ambassadeur Sergej Kisljak. © AFP

'Trump speelde geheime informatie door aan Rusland'

De Amerikaanse president Donald Trump zou in zijn ontmoeting vorige week met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov geheime informatie hebben prijsgegeven. Dat hebben verschillende Amerikaanse media maandagavond gemeld. Het Witte Huis ontkent de berichten.

  1. ‘Camera’s laten zien: één verdachte gooit Hakim in water, béiden laten hem spartelend aan lot over’
    Hechtenis verlengd

    ‘Camera’s laten zien: één verdachte gooit Hakim in water, béiden laten hem spartelend aan lot over’

    De oudste van de twee Nederlandse verdachten die betrokken zouden zijn bij de dood van Hakim Mutyaba (53) in Gent, heeft vanmorgen tevergeefs geprobeerd op vrije voeten te komen. Op camerabeelden zou duidelijk te zien zijn dat niet hij, maar de andere verdachte Hakim beetpakt en van de brug in het water gooit. Ook is te zien dat Hakim nog tientallen seconden wanhopig probeert zichzelf te redden.