Verlate passagier springt uit slurf en rent vliegtuig achterna

Een passagier van Ryanair heeft in Madrid zijn al taxiënde vliegtuig proberen te stoppen door er achteraan te rennen. De man was te laat om op normale wijze aan boord te gaan, maar liet het daar niet bij. Hij rende voorbij het personeel de vliegtuigslurf in en sprong het asfalt op in de hoop het vliegtuig te kunnen tegenhouden.

Volledig scherm
© CC.OO. Ryanair & Lesma Handling

Het verbazingwekkende voorval op Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport werd afgelopen weekeinde gefilmd waarna de beelden op Facebook werden gezet.

Te zien is hoe de man met twee tassen uit de brug springt en daarna de chauffeur van bagagewagen vraagt hem naar het vliegtuig te rijden. De chauffeur weigert en de verlate passagier besluit richting het vliegtuig te rennen dat net door een truck achteruit wordt gereden.

De man haalt het vliegtuig niet. Grondpersoneel van de luchthaven onderschept hem.

 1. Familie van ontvoerd 13-jarig jongetje werd rijk van drugssmokkel in auto’s met geheime bergruimtes
  PREMIUM
  Update

  Familie van ontvoerd 13-jarig jongetje werd rijk van drugssmok­kel in auto’s met geheime bergruim­tes

  In het Belgische Genk is de Koerdische familie van de 42 dagen lang ontvoerde 13-jarige jongen een bekende naam in het criminele milieu. De familie raakte geregeld verwikkeld in drugsonderzoeken. Vooral M.T., de oom van de ontvoerde jongen, was een zwaargewicht en zit nu een celstraf van 15 jaar uit. De familie liet drugs via containers naar de havens van Antwerpen of Rotterdam komen. De cocaïne werd versneden en vacuüm verpakt in verborgen opslagplaatsen in Genk, Hasselt en As.
 2. Traangas en rubberkogels bij protesten tegen Braziliaanse president

  Traangas en rubberko­gels bij protesten tegen Braziliaan­se president

  In Brazilië zijn zondag voor het eerst sinds de coronamaatregelen van kracht zijn, groepen mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen het regeringsbeleid van president Jair Bolsonaro. Daarbij kwam het in São Paulo en Rio de Janeiro tot confrontaties met aanhangers van de president en met de politie. In São Paulo trad de mobiele eenheid op met traangas en rubberkogels om de rivaliserende groepen uiteen te drijven.