De erfgenamen Alexis en Patrice Bailo de Spoelberch, met hondjes en vriendin, zoals ze te zien zijn op hun Twitteraccount.
Volledig scherm
PREMIUM
De erfgenamen Alexis en Patrice Bailo de Spoelberch, met hondjes en vriendin, zoals ze te zien zijn op hun Twitteraccount. © RV

Verraad in familie: steenrijke vrouw wil adoptiezonen onterven, zij krijgen alsnog 589 miljoen

De Belgische fiscus heeft het gemunt op de erfenis van de in 2008 overleden burggravin Amicie de Spoelberch, een historische aandeelhouder van biergigant AB InBev. De erfgenamen betwisten de claim en tekenen verzet aan. Het dossier leest als een heuse soap, met verraad in de familie, miljoenenzwendel en een vals testament.

 1. Stelletje 4 maanden aan elkaar geboeid om relatie te redden: ‘Doe niet wat wij gedaan hebben’
  wereldrecord

  Stelletje 4 maanden aan elkaar geboeid om relatie te redden: ‘Doe niet wat wij gedaan hebben’

  Een laatste poging om een kwakkelende relatie van een definitieve breuk te redden, is voor een jong stel uit Oekraïne uitgelopen op een deceptie. De 33-jarige Alexander Kudlay en zijn vriendin Viktoria Pustovitova (29) besloten bij wijze van experiment hun verkering nog één kans te geven door voortaan geboeid door het leven te gaan. Echte liefde, zou je zeggen, maar na vier maanden moesten de twee toch echt hun strijd opgeven. ,,We zijn gewoon anders.”
 2. Na 26 jaar nieuw onderzoek naar veerbootdrama met ruim 800 doden in Oostzee

  Na 26 jaar nieuw onderzoek naar veerboot­dra­ma met ruim 800 doden in Oostzee

  Duikers gaan deze zomer het wrak onderzoeken van de in 1994 in de Oostzee gezonken veerboot Estonia. Dat heeft de Zweedse averijcommissie vrijdag bekendgemaakt. Het schip was onderweg van Estland naar Zweden maar zonk voor de zuidkust van Finland. De oorzaak zou een in zwaar weer weggeslagen boegdeur zijn geweest maar beelden van een onderwaterrobot wijzen volgens documentairemakers van Discovery Channel op iets anders.