De Amerikaanse president Joe Biden tijdens een van de besprekingen met de senaat en andere politici over het infrastructuurpakket waarover woensdag overeenstemming is bereikt.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden tijdens een van de besprekingen met de senaat en andere politici over het infrastructuurpakket waarover woensdag overeenstemming is bereikt. © AP

Witte Huis: akkoord over infrastructuurpakket van 466 miljard euro

Senatoren van zowel de Democraten als de Republikeinen en de regering van de Verenigde Staten zijn het eens geworden over een infrastructuurpakket van 550 miljard dollar (466 miljard euro). Dat meldt het Witte Huis. Het principeakkoord werd voorafgegaan door weken van zware onderhandelingen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.