Ajax kan CL-winnaar Chelsea treffen, Juventus wint de poule dankzij nipte zege

Video'sJuventus is winnaar geworden van groep H. Chelsea, de winnaar van de Champions League, zag Zenit Sint-Petersburg in blessuretijd gelijkmaken: 3-3. Daardoor kan Ajax de ploeg van Hakim Ziyech, die mocht invallen, in de volgende ronde loten.

 1. Debutant Coutinho laat Man United vol ongeloof achter, De Bruyne deelt dreun uit aan Chelsea
  Samenvattingen

  Debutant Coutinho laat Man United vol ongeloof achter, De Bruyne deelt dreun uit aan Chelsea

  Wilde Chelsea de titelrace in de Premier League spannend houden, dan moest op bezoek bij Manchester City worden gewonnen. Daarin slaagde de ploeg van coach Thomas Tuchel niet. Kevin de Bruyne maakt het enige doelpunt. City nam door de 1-0 zege een voorschot op de titel, met dertien punten voorsprong op Chelsea. Manchester United verspeelde later op de avond op pijnlijke wijze twee punten tegen Aston Villa.
 2. Tottenham Hotspur snapt niets van uitstel van duel met Arsenal: ‘Wordt met twee maten gemeten’

  Tottenham Hotspur snapt niets van uitstel van duel met Arsenal: ‘Wordt met twee maten gemeten’

  Tottenham Hotspur heeft weinig begrip voor de beslissing van de Premier League het voor zondag geplande duel met Arsenal niet te laten doorgaan. De tegenstander heeft niet de beschikking over voldoende spelers, waarbij het minimum vereiste dertien veldspelers en een doelman is. Volgens de Spurs echter gaat deze regel alleen op als er te weinig spelers zijn vanwege besmettingen met het coronavirus.