Volledig scherm
Cavani kijkt geërgerd toe terwijl Neymar aanlegt voor een vrije trap. © Photo News

Alves regelt verzoeningsetentje voor Neymar en Cavani

De eerste scheurtjes in het sterrenensemble van Paris Saint-Germain werden zondag zichtbaar. Edinson Cavani en Neymar ruzieden openlijk over het nemen van een strafschop. Vaste nemer Cavani stuurde Neymar weg, maar miste vervolgens vanaf elf meter.

Dani Alves treedt op als bemiddelaar tussen de botsende vedetten, meldt L'Equipe. Volgens de Franse sportkrant regelde de verdediger gisteravond een etentje voor de PSG-selectie in Parijs. Tot in de late uurtjes zouden de spelers onder andere het voorval tijdens het duel met Olympique Lyon hebben besproken.

De rol van Alves als verzoener is enigszins dubieus. Bij een vrije trap rukte de Braziliaan zondag de bal uit de handen van de verbouwereerde Cavani om het leer aan Neymar te geven.

Le Parisien meldt vandaag dat sportief directeur Antero Henrique van PSG alle geplande media-optredens van Neymar en Cavani gecanceld heeft. Alleen trainer Unay Emeri zou zich over de vete mogen uitlaten. De Spanjaard zei zondag dat zijn sterren 'het zelf moeten oplossen.'