Ronald Koeman, Lionel Messi en Josep Maria Bartomeu.
Volledig scherm
Ronald Koeman, Lionel Messi en Josep Maria Bartomeu. © AFP/Getty

Bartomeu spreekt zich uit: over Koeman, het vertrek van Messi, grote schulden en de peperdure Griezmann

,,Ik heb er altijd alles aan gedaan om Lionel Messi te behouden, mijn erfenis is helemaal niet zo rampzalig en de Super League is nog steeds een interessant project.” Dat zegt Josep Maria Bartomeu, voormalig president van Barça, in een uitgebreid interview met Sport. Daarin verdedigt hij Ronald Koeman en zijn gevoerde beleid van de laatste jaren.

0 reacties

 1. Laporta over schuld Barça: ‘Het is 1,35 miljard euro, het vorige bestuur heeft gespeeld met het bestaan van de club’
  Woedende voorzitter

  Laporta over schuld Barça: ‘Het is 1,35 miljard euro, het vorige bestuur heeft gespeeld met het bestaan van de club’

  Joan Laporta heeft vanmiddag bij een persconferentie van exact twee uur in Camp Nou verdere uitleg gegeven over de financiële situatie bij FC Barcelona. ,,Het vorige bestuur heeft er een enorme puinhoop van gemaakt. Op dit moment bedraagt de schuld van Barça liefst 1,35 miljard euro. Ja, echt waar, zo erg en zorgwekkend is de situatie van deze club. De financiële situatie is dramatisch", zei Laporta tegen de Spaanse pers.
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?