Thomas Letsch maakt tegen RB Leipzig zijn debuut als hoofdcoach van VfL Bochum.
Volledig scherm
Thomas Letsch maakt tegen RB Leipzig zijn debuut als hoofdcoach van VfL Bochum. © ANP / EPA

Beroerd debuut Thomas Letsch, Mark Flekken en Freiburg gedeeld aan kop na misstap Borussia Dortmund

Het debuut van Thomas Letsch als hoofdcoach van VfL Bochum is uitgelopen op een deceptie. Op bezoek bij middenmoter RB Leipzig ging zijn ploeg met 4-0 onderuit. Nummers één en twee uit de competitie Borussia Dortmund en Union Berlin verslikten zich ook, waarvan Mark Flekken met Freiburg profiteerde.

  1. Erik ten Hag houdt geen rekening met WK: ‘Denk dat spelers zich bewust zijn van belang van wedstrijd’

    Erik ten Hag houdt geen rekening met WK: ‘Denk dat spelers zich bewust zijn van belang van wedstrijd’

    Manchester United en trainer Erik ten Hag staan voor de laatste Premier League-wedstrijd van 2022. Morgen (aftrap 17.30 uur) gaat de Nederlandse manager met zijn team op bezoek in Londen voor het duel met Fulham. Zeven dagen later begint het WK in Qatar en veel van zijn spelers doen mee aan het wereldkampioenschap, maar Ten Hag gaf aan dat de focus volledig op het treffen met Fulham ligt.
  2. Arsenal maakt geen fouten en slaat groot gat met Manchester City

    Arsenal maakt geen fouten en slaat groot gat met Manchester City

    Arsenal mag na 14 wedstrijden zachtjes aan de revelatie van de eerste seizoenshelft van de Premier League genoemd worden. Daar Arsenal de afgelopen jaren met lage klasseringen een reputatie hadden opgebouwd van ‘gevallen topclub’, dit seizoen draait de club uit Noord-Londen als nooit tevoren en gaven The Gunners slechts vier punten toe. Bovendien sloeg Arsenal zaterdag een gat van vijf punten op gedoodverfd titelfavoriet Manchester City.