Borussia Dortmund: als je haar maar goed zit

samenvattingDe spelers van Borussia Dortmund krijgen er na de kansloze nederlaag in de Champions League bij Tottenham Hotspur (3-0) in Duitsland flink van langs. Dat ze hun kapsel belangrijker vonden dan de wedstrijd, wordt ze niet in dank afgenomen.

Boulevardkrant Bild achterhaalde dat de selectie van trainer Lucien Favre de avond voor het belangrijke duel in Londen in het hotel bezoek had gekregen van een topkapper. ‘In plaats van zich te verdiepen in hun tegenstander, zijn de spelers blijkbaar bezig met hun haren en laten ze een kapper overkomen’, schampert de krant.

Bild sprak er schande van: ‘BVB-spelers lieten sterkapper naar hotel komen. Daarna werden ze door Tottenham geschoren.’ De koploper in de Bundesliga wist de laatste twee competitieduels ook al niet te winnen en werd uitgeschakeld in de Duitse beker.

Volledig scherm
De spelers van Borussia Dortmund druipen af na de nederlaag bij Spurs. © Getty Images
Volledig scherm
© Screenshot Bild
  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.