Borussia Dortmund: als je haar maar goed zit

samenvattingDe spelers van Borussia Dortmund krijgen er na de kansloze nederlaag in de Champions League bij Tottenham Hotspur (3-0) in Duitsland flink van langs. Dat ze hun kapsel belangrijker vonden dan de wedstrijd, wordt ze niet in dank afgenomen.

Boulevardkrant Bild achterhaalde dat de selectie van trainer Lucien Favre de avond voor het belangrijke duel in Londen in het hotel bezoek had gekregen van een topkapper. ‘In plaats van zich te verdiepen in hun tegenstander, zijn de spelers blijkbaar bezig met hun haren en laten ze een kapper overkomen’, schampert de krant.

Bild sprak er schande van: ‘BVB-spelers lieten sterkapper naar hotel komen. Daarna werden ze door Tottenham geschoren.’ De koploper in de Bundesliga wist de laatste twee competitieduels ook al niet te winnen en werd uitgeschakeld in de Duitse beker.

Volledig scherm
De spelers van Borussia Dortmund druipen af na de nederlaag bij Spurs. © Getty Images
Volledig scherm
© Screenshot Bild
  1. Grootschalig onderzoek op basis van Football Leaks

    Grootscha­lig onderzoek op basis van Football Leaks

    De tientallen miljoenen documenten die in handen zijn van klokkenluidersplatform Football Leaks gaan dienen als basis voor een grootschalig Europees onderzoek. De landen die zijn verenigd in Eurojust, de rechtsorganisatie waarin de 28 lidstaten van de Europese Unie samenwerken in de juridische strijd tegen terrorisme en grensoverschrijdende zware criminaliteit, hebben vandaag in Den Haag afgesproken samen financiële wantoestanden in de voetbalwereld aan te pakken.