Cillessen stopt penalty, maar kan nederlaag Valencia niet voorkomen

SamenvattingJasper Cillessen en Valencia wachten na twee speelrondes in La Liga nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Na het 1-1 gelijkspel tegen Real Sociedad werd op bezoek bij Celta de Vigo met 1-0 verloren. 

Valencia kreeg vorige week een forse domper te verwerken in het eerste duel van het nieuwe La Liga-seizoen. De ploeg van doelman Cillessen stond tot ver in blessuretijd 1-0 voor, maar Real Sociedad kreeg in extremis nog een strafschop. De Nederlandse doelman wist deze niet te stoppen en dus moest Valencia genoegen nemen met een gelijkspel. 

Volledig scherm
Jasper Cillessen stopt de penalty van Denis Suarez. © AFP

Op bezoek bij Celta de Vigo kreeg Valencia wéér een strafschop tegen in blessuretijd. Dit keer pareerde Cillessen de poging van Denis Suárez wél, maar veel deed dat er niet meer toe. Valencia keek namelijk al tegen een 1-0 achterstand aan vanwege een schitterende goal van Gabriel Fernández, die de bal met de hak achter Cillessen werkte. 

Het bleek de enige goal van de wedstrijd en dus wacht Valencia na twee wedstrijden nog altijd op de eerste zege van het seizoen.