Bruno Fernandes juicht na zijn rake vrije trap tegen Liverpool (3-2 winst) in de FA Cup afgelopen zondag. Vanavond speelt hij met de koploper van de Premier League thuis tegen hekkensluiter Sheffield United.
Volledig scherm
Bruno Fernandes juicht na zijn rake vrije trap tegen Liverpool (3-2 winst) in de FA Cup afgelopen zondag. Vanavond speelt hij met de koploper van de Premier League thuis tegen hekkensluiter Sheffield United. © BSR Agency

Deze cijfers kunnen zelfs Ronaldo, Rooney en Agüero niet overleggen

Bruno Fernandes is 'hot'Bruno Fernandes maakte op 29 januari 2020 (vrijdag een jaar geleden) voor 55 miljoen euro de overstap van Sporting Lissabon naar Manchester United. Een jaar later kan een simpele conclusie worden getrokken: nog nooit was een speler in de Premier League in zijn eerste jaar direct zo belangrijk. Zijn cijfers zijn indrukwekkend, zeker voor een middenvelder. 

 1. Platini staat nog altijd achter keuze voor WK in Qatar: ‘Belangrijk voor de ontwikkeling van het voetbal’

  Platini staat nog altijd achter keuze voor WK in Qatar: ‘Belangrijk voor de ontwikke­ling van het voetbal’

  Michel Platini staat nog steeds achter de keuze van de FIFA om het WK 2022 aan Qatar toe te wijzen. ,,Arabische landen hebben zich al tien keer kandidaat gesteld voor het WK. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van het voetbal dat zij ook een WK krijgen. Dat is precies waarom ik voor Qatar heb gestemd. Voorwaarde was wel dat het WK zou plaatsvinden in december, wat nu het geval is”, zegt de oud-voorzitter van de UEFA in Die Welt.
 1. Petrovic: 'Puntje uit bij Twente is gewoon een goed punt'
  Play

  Petrovic: 'Puntje uit bij Twente is gewoon een goed punt'

 2. Zonneveld: 'Wat Van der Poel vandaag deed, slaat nergens op'
  Play

  Zonneveld: 'Wat Van der Poel vandaag deed, slaat nergens op'