Marc Overmars.
Volledig scherm
Marc Overmars. © BELGA

Ene na andere sponsor haakt af bij Antwerp na aanstelling Marc Overmars: ‘We voelen ons gepakt’

De aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur kost voetbalclub Antwerp ten minste vier sponsors. Onder meer Select Group, premium-sponsor Federale Verzekering, Descroes, Sport Nutrition en VINCI Energies, dat normaal te zien is op reclameborden en gasten ontvangt in het stadion, zetten tijdelijk of permanent de samenwerking stop. De club, die momenteel in gesprek is met haar sponsors, gaf toe een cruciale fout te hebben gemaakt in de aankondiging.

11 reacties

 • Schipdam

  1 jaar geleden
  Is er nu niemand geweest bij die Belgen die tegen de directie van de club heeft gezegd, jongens, nu effe niet, wacht nog even. Alles ligt nog zo vers in ieders geheugen. En dan dat optreden van onze Markie. In het verleden was hij toch al niet de spraakzaamste bij interviews, maar dit..... Geen enkele zelfreflectie, schokkend..!!
 • Tonny Beuting

  1 jaar geleden
  Begrijpelijk!
 • Msrleen Schoonhoven - kodde

  1 jaar geleden
  Hoop dat er snel meerdere sponsoren afhaken
 • Ed Vos

  1 jaar geleden
  Goede beslissing v/d sponsoren, ze waren hierin niet gekend en bovendien is deze aanstelling van Overmars, bij welke club en in welk land dan ook, veel te vroeg, deze Veluwse multimiljonair had hiermee minstens nog 4 maanden tot een half jaar moeten wachten, hij laat door deze actie geen erkenning van zijn fouten zien bij zijn slachtoffers, datzelfde geldt voor de voetbalclub Antwerp, respectloos naar hun sponsoren en gedupeerden van Overmars.
 • Betty

  1 jaar geleden
  In dit stadium een terecht besluit van beide sponsors