Volledig scherm
© BSR Agency

Grote zorgen bij City over knie Fernandinho

Manchester City maakt zich grote zorgen over een knieblessure bij middenvelder Fernandinho. De Braziliaan viel woensdag uit in de met 2-0 gewonnen ontmoeting met stadgenoot Manchester United. ,,Toen ik een schot van Paul Pogba blokkeerde, verdraaide ik mijn knie. Ik laat donderdag een scan maken en dan zullen we zien wat de schade is’', zei Fernandinho na afloop van het duel.

De middenvelder is dit seizoen een belangrijke pion in de ploeg van coach Pep Guardiola, die door de overwinning op United de koppositie in de Premier League weer overnam van Liverpool. De voorsprong bedraagt één punt. Er zijn nog drie speelronden in Engeland.

  1. Sunderland-keeper Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’
    Interview

    Sunderland-kee­per Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’

    De Amsterdamse doelman Robbin Ruiter (32) maakte in de zomer van 2017 transfervrij de overstap van FC Utrecht naar Sunderland. Met de zesvoudig kampioen van Engeland degradeerde Ruiter vorig seizoen naar de League One, maar komende zondag kunnen The Black Cats terugkeren naar het Championship als op Wembley wordt gewonnen van Charlton Athletic. ,,De trouwe fans van deze club verdienen promotie.”