AFP
Volledig scherm
© AFP

Haaland gaat viraal met drie opgestapelde ballen, kan het Noorse fenomeen echt toveren?

Erling Haaland heeft zich gisteravond in een illuster rijtje geschaard met onder anderen Ronaldinho, Marco van Basten en David Beckham. Niet omdat hij een nieuw record heeft gebroken, maar door een bizarre truc uit te halen die eigenlijk niet kan. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Ajax wacht heksenketel in Turkije: nergens meer decibels gemeten dan bij Besiktas

  Ajax wacht heksenke­tel in Turkije: nergens meer decibels gemeten dan bij Besiktas

  Ajax-fans en in Europa woonachtige supporters van Besiktas ontbreken vanavond in het Vodafone Park in Istanbul, waar het gigantisch kan spoken. ,,Steven Gerrard schreef het zelfs in zijn biografie. Hij had nog nooit zoveel lawaai in een stadion gehoord. Dat klopt ook. Nog nooit is er in een stadion 132 decibel gemeten. Bij ons wel, tijdens een duel met Liverpool in 2007. Dat is nog steeds een wereldrecord.”