Gary Neville.
Volledig scherm
Gary Neville. © BSR Agency

Neville: Transfermarkt moet seizoen lang openblijven

Analist Gary Neville van Sky Sports pleit voor maatregelen om clubs tegemoet te komen. Een van zijn suggesties: houd de transfermarkt hele seizoen open. Dat maakte hij bekend op zijn Twitteraccount. 

Neville zette zijn ideeën uiteen. Hij vindt dat het seizoen moet worden uitgespeeld als de situatie veilig is. Ook stelt hij dat de aflopende contracten van spelers automatisch worden verlengd om problemen met de afronding van het seizoen te voorkomen.  Van veel spelers loopt de verbintenis af op 1 juli. 

Ook pleitte hij ervoor dat de duels korter op elkaar volgen en dat de transfermarkt al vanaf mei open gaat. De clubs kunnen dan de gehele jaargang winkelen. Of zijn plannen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd, is nog onbekend.  

  1. LIVE | VAR zet streep door strafschop Köln, Leipzig lijkt in veilige haven

    LIVE | VAR zet streep door strafschop Köln, Leipzig lijkt in veilige haven

    RB Leipzig hoopt vanavond in de 29ste speelronde van de Bundesliga de derde plek weer in te nemen. Een gelijkspel op bezoek bij nummer 11 FC Köln is genoeg om op doelsaldo weer over Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen te wippen, maar ‘Die Roten Bullen’ willen meer, want bij een zege is de achterstand op nummer 2 Borussia Dortmund nog maar twee punten. De aftrap is om 20.30 uur, mis hier niets! Tussenstand: FC Köln - RB Leipzig 2-4