FC Barcelona BAR
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
 • 90'+7' Goal Sergio Agüero
 • David Alaba Goal 32'
 • Lucas Vázquez Goal 90'+3'

Nieuwe dreun voor Koeman: pover Barça onderuit tegen Real Madrid

SamenvattingPatrick O’Connell heette de Ierse trainer van FC Barcelona die Ronald Koeman voorging. De enige, tot vandaag, in de geschiedenis die zijn eerste drie duels tegen Real Madrid verloor. Het gebeurde een eeuwigheid geleden, in het seizoen 1935-‘36, toen Barça zowel de twee wedstrijden in de Liga als de bekerfinale van de aartsrivaal verloor.

 1. Mark van Bommel viert feest na zinderende ontknoping in België: Alderweireld schiet Antwerp naar titel
  Met samenvatting

  Mark van Bommel viert feest na zinderende ontknoping in België: Alderwei­reld schiet Antwerp naar titel

  Een ongekende ontknoping in België heeft het Royal Antwerp FC van trainer Mark van Bommel de landstitel opgeleverd. De oudste club van het land leek het bij Racing Genk helemaal te verspelen, maar Toby Alderweireld scoorde diep in blessuretijd: 2-2. Door de nederlaag van Royale Union Saint-Gilloise tegen Club Brugge (1-3) ging de Belgische titel voor het eerst sinds 1957 naar Antwerp.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.