Volledig scherm
Cristiano Ronaldo: hem zien de meeste mensen liever niet tegen Ajax. © Getty Images

Poll CL-loting: Voorkeur voor Porto en Spurs, liever geen Ronaldo

Als het aan de Nederlandse voetballiefhebbers ligt, loot Ajax vanmiddag tegen Porto. Het Juventus van Ronaldo is de minst favoriete tegenstander voor de Amsterdammers, zo blijkt uit de uitslag van de poll op deze site.

Met zijn hattrick tegen Atlético Madrid liet Ronaldo deze week zien dat hij nog altijd in zijn eentje het verschil kan maken. Van de ruim 50.000 deelnemers aan onze poll hoopt dan ook slechts 4 procent dat de Portugese superster met zijn ploeg in de kwartfinale tegen Ajax speelt. Een tweeluik met Porto (28 procent) of Tottenham Spurs (27 procent) zou volgens de lezers de meest gunstige loting zijn voor de Amsterdammers. Ook tegen Manchester United (20 procent) wordt Ajax een goede kans toegedicht.

In Nyon wordt om 12.00 uur geloot voor de kwartfinales van de Champions League. Een uur later volgt de loting voor de Europa League.

  1. Sunderland-keeper Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’
    Interview

    Sunderland-kee­per Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’

    De Amsterdamse doelman Robbin Ruiter (32) maakte in de zomer van 2017 transfervrij de overstap van FC Utrecht naar Sunderland. Met de zesvoudig kampioen van Engeland degradeerde Ruiter vorig seizoen naar de League One, maar komende zondag kunnen The Black Cats terugkeren naar het Championship als op Wembley wordt gewonnen van Charlton Athletic. ,,De trouwe fans van deze club verdienen promotie.”