Spaanse media loven ‘onvervangbare Frenkie de Jong’ na comeback FC Barcelona

Frenkie de Jong is na de 2-3 zege in Valencia opnieuw de meest bewierookte Barcelona-speler in de Spaanse media. ,,Hij is op weg een van de beste aanwinsten van Barça deze eeuw te worden’’, stelt La Vanguardia.

 1. Koeman-loos Barça blijft in titelrace na sterk optreden De Jong en pechavond Cillessen
  Play
  Samenvatting

  Koe­man-loos Barça blijft in titelrace na sterk optreden De Jong en pechavond Cillessen

  FC Barcelona heeft in navolging van Atlético Madrid en Real Madrid gedaan wat het moest doen in de zinderende Spaanse titelstrijd. Beide clubs uit Madrid maakten zondag in de titelstrijd geen fout en ondanks een klein schrikmoment won ook Barcelona. De geschorste Ronald Koeman zag hoe zijn ploeg met 2-3 won van het Valencia van Jasper Cillessen, die pech had bij twee tegengoals en niet kon voorkomen dat zijn oude teamgenoot Lionel Messi zijn 50ste vrije trap maakte.
 2. Zidane over vertrek bij Real: ‘Er werd naar de pers gelekt om twijfels te veroorzaken’

  Zidane over vertrek bij Real: ‘Er werd naar de pers gelekt om twijfels te veroorza­ken’

  Zinedine Zidane besloot vorige week om zijn ontslag in te dienen bij Real Madrid omdat de Franse trainer niet langer het vertrouwen voelde van de club. De voormalige topvoetballer schrijft dat in een open brief in de krant AS, waarin hij zijn vertrek toelicht. ,,Ik weet hoe het in de voetballerij werkt en ik ken de eisen bij een club als Real Madrid. Als je niet wint, dan moet je gaan”, aldus Zidane.